HR her-og-nu

HR her- og-nu er for dig og din organisation, som har brug for at få styr på jeres HR processer indenfor en kort tidshorisont. Det kan være inden for rekruttering, onboarding af nye medarbejdere, MUS samtaler, afskedigelser eller andre HR processer. Det kan være I er en lille eller mellemstor virksomhed, der ikke har brug for en fuldtids HR chef eller -konsulent, men som godt kunne bruge mig 1-2 dage om ugen. Eller I kan være i en situation, hvor jeres nuværende HR chef ikke længere er i virksomheden pga. sygdom eller en opsigelse, og I har brug for én, som kan hjælpe midlertidigt med at holde jeres HR processer i gang.

Leder- og medarbejderudvikling

Jeg kan hjælpe dig og din organisation med at udvikle ledere, projektledere og medarbejdere, både på individniveau og som et team. Jeg har mange års erfaring med lederudvikling, talentudvikling, medarbejderudvikling og udvikling af teams og afdelinger. Jeg benytter mig ofte af testværktøjer i denne sammenhæng, da det er min erfaring, at det er en godt udgangspunkt for en dialog om styrker og udviklingsmuligheder. Jeg er certificeret i flere forskellige testværktøjer, der i blandt værktøjer fra Garuda, Thomas International (DISC) og Belbin. Og så har jeg en særlig evne til at se den enkeltes udviklingspotentiale.

Karriererådgivning

Har du styr på, hvordan du holder på de bedste talenter i din organisation? Går du og tumler med, hvor din egen karriere skal bevæge sig hen? Eller er du måske lige blevet afskediget? Så kan jeg hjælpe dig med at blive afklaret på, hvilken retning din karriere skal tage. Det gør jeg både ved at rådgive dig med den viden, jeg har om arbejdsmarkedet og delagtiggøre dig i det store netværk, jeg har. Og jeg gør det ved gennem sparring og coaching at få dig til at reflektere over, hvad du motiveres af, og hvor du har dine styrker.

Coaching

Coaching handler om at stille spørgsmål, så du selv finder svaret. Og coaching kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan være du som direktør synes, at dine ledere skal coaches, så de frigør endnu mere af deres potentiale og dermed bliver endnu bedre til at opnå resultater. Eller det kan være du som mellemleder synes, at dine medarbejdere skal tage endnu mere ejerskab for deres opgaver i stedet for at spørge dig til råds. Det kan også være, du selv har en arbejdsmæssig udfordring, du gerne vil blive klogere på. Jeg har mange års erfaring med at coache ledere, projektledere, talenter og medarbejdere. Jeg supplerer netop nu min erfaring med en professionel coachinguddannelse, der er anerkendt af European Mentoring & Coaching Counsil (EMCC).  Og så møder jeg det enkelte menneske, der hvor han eller hun er.